Please enter your password: |
Password: |
3 | 1 Úvod |
3 | 2 Zaměření inspekční činnosti |
4 | 3 Podmínky pro zajištění školního stravování |
6 | 4 Kvalita školního stravování |
11 | 5 Dietní stravování a další rozšířené služby |
12 | 6 Efektivnost činnosti a spolupráce zařízení školního stravování |
16 | 7 Stravné |
17 | 8 Doplňková činnost |
18 | 9 Závěry |
20 | 10 Doporučení |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 | ![]() |
4 | ![]() |
6 | ![]() |
11 | ![]() |
12 | ![]() |
16 | ![]() |
17 | ![]() |
18 | ![]() |
20 | ![]() |
For Page Number: | |
Bookmark Text: | |
Bookmark Color: |
Title: | TEMATICKÁ ZPRÁVA – Kvalita školního stravování (vybrané aspekty včetně dietního stravování) |
Website: | http://www.csicr.cz |
Address: | Fráni Šrámka 37, Praha 5 |
![]() |
Copyright © 2007-2016 Revanton Pte. Ltd. www.flipviewer.com HTML5 Viewer - Version 1.8.4 Build 142 |
Protected by U.S. Patent No. 6,064,384; 6,407,757; 6,496,803; 6,701,301; 6,725,203; 6,762,775; 6,976,225; 7,079,111; 7,165,039; 7,376,582; 7,555,724 Other Patents Pending. All Rights Reserved. |
![]() |
Click on the "Download" button to view and download this publication in the FlipViewer Offline App |